Hvordan man kan generere Solid Web overskud gennem Blog Revolution

By | oktober 23, 2019

Her er nogle store Blogging ressourcer-
Blogs var oprindeligt kun beregnet til at være ‘Web Logs’, eller personlige kladder for medlemmer af online fællesskaber at holde kontakten, slags som ‘underjordiske nyhedsmedier’. Men det varede ikke længe for net-repreneurs (internet iværksættere) at fange på deres popularitet og at finde måder at bruge dem til at tjene penge. Det menneskelige sind er uendeligt kreative og virkelig forbliver intet den samme.
Denne awesome iværksætterånd beskæftige Blogs til hvad de er i dag: meget magtfulde marketing våben, der har næsten gjort nogle andre former for reklame, overflødige. Det aldrig ophører med at overraske mig hvordan geniale mennesker er når det kommer til at finde nye måder at generere cash flow, især i web marketing-hvad en power-house!! Det efterlader virkelige business for døde (i min mening).
Traditionelle safelists bliver lidt tyndslidte. Ikke er det forbløffende, hvor hurtigt virksomheden ændrer på den ‘ netto, og er ikke det underligt, hvordan safelist mennesker ‘spinde deres hjul’ af bogføring, udstationering, bogføring, når de fleste meddelelser går til ‘junk’ i-kasser skal slettes automatisk. Du kan sende ud en hel masse beskeder med safelists, men kun en lille procentdel er tilbøjelige til at være rent faktisk at læse af en virkelig person. Måske er det derfor e-mail trafik truer med at kvæle internettet. På grund af dette, har mange snu web business folk nu flyttet til Blogs som deres vigtigste redskab til at fremme. Mange andre, som mig – der fortsat mener at safelists har en rolle (når anvendes korrekt)-har gjort Blogs en værdifuld ekstra facilitet i deres markedsføring toolboxl.
Blogs er blevet så populære, fordi de er så meget brugervenligt for reklame. De er praktiske, let at sætte op og meget nem at bruge. At holde indholdet er opdateret, meget nemt for webmastere, der ellers ville have til at bruge timer på at uploade og downloade filer. Blive advaret, dog at oprette en ‘Gratis’ Blog, vil betyde, du vil have en masse andre folk annoncer på det (der er ikke sådan noget som en ‘gratis frokost’). Det er altid værd at betale fordi, ja, du får hvad du betaler for.
Anyway, der er formentlig fem centrale metoder (og en hel del mere) du kan bruge til at sikre, at Blogs pumpe op din web overskud.
1. BLOGS er magneter til søgemaskiner: gå, komme videre til Google, og uanset hvad emne, du søger, vil du uundgåeligt se at søgemaskinerne har kastet op en række Blogs i top ti resultater. Dette skyldes, at Blogs konstant viser friske, nye og nøgleordet venlige indhold ligesom dine websider skal; der er en Blog meget grund til at være. Forestil dig værdi for dig at have din egen Blog pop i den øverste ende af søgeresultater. De allestedsnærværende søgemaskiner råbe for at fremhæve frisk, relevant indhold – de elsker det. Konstant forlade re-newed og frisket Blogs forslidt, aldrende (og sjældent opdaterede) websteder for døde.
2. BLOGS kærlighed til LINK til hinanden: Ja, Blogs elsker at holde sammen, at skabe netværk ‘himmel’. Lige et link på din Blog kunne se besøgende falde fra over hele. Wow-besøgende kø at klikke på hyperlinkene; hvordan kraftfuld er det for en reklame og trafikken genererer systemet. Formidabelt.
3. DINE KUNDER VIL VÆRDSÆTTE REGELMÆSSIGT HØRE FRA DIG. Du ser, Blogs i dag har denne store ‘kommentar’ facilitet, hvilket betyder dit mennesker – dine kunder – kan stille dig spørgsmål og give dig værdifuld feedback næsten øjeblikkeligt. Det er næsten som et ‘chat’ system, og er hurtigere end e-mail. Glem alt om at manipulere dine kildekoder, Blogs gøre denne overflødig. Blogs har en fantastisk kommentar system, der giver mulighed for dine gæster til straks sende feedbacks og forespørgsler. Og hvilken service på nettet handler om i dag – hurtige svar, pålidelig rådgivning og at få hvad du ønsker, når du ønsker. Nu. Og Blogs kan gøre det.
4. pumpe op din ADSENSE overskud: Hvis du er til Pay Per Click markedsføring, godt Blogs er ideel for dig. Derefter kan stimulere endnu mere regelmæssig trafik end dine grundlæggende have forskellige web site. Google AdSense, Gud velsigne ’em, skal selv lader Blog ejere vise så mange som tre relevante annoncer, og disse relatere til dit tema og indhold på deres Blog sider. Det er Blogging forunderlige!! Her er den vigtigste grund til hvorfor din Blog skal have en ‘niche’, et specifikt tema, en målgruppe. Tag tid til at overveje dette, når du opretter en Blog. Hvad med AdSense? Jo flere besøgende – og de sandsynligvis kun slippe på grund af hvad du specifikt tilbud – der klikker på din Blog Adsense annoncer, den flere indtægter, du kan tjene.
5. BLOGS er en drøm FOR AFFILIATE marketing: ligesom mig, vil jeg bare vædde du er indskrevet på flere affiliate programmer end du kan tælle. Problemet er, hvordan man fortsætte med at fremme dem alle. SVAR – du kan nemt bruge Blog ‘anmeldelser’. Simpelthen design hver Blog post omkring en bestemt affiliate program, du vil fokusere på den pågældende dag. Extol dyder program, produkt, service eller hvad nogensinde, give gode råd om fordelene og ulemper (denne objektivitet imponerer helvede ud af potentielle købere, der er som regel glade for med ærlighed) og inkludere din affiliate link, næsten som en efter-tanke. Det er ikke hårdt sælge territorium. Dette er ‘soft-Sælg’ de fleste 21 mennesker køre en mile fra ‘hårde sælgere’ men de vil tage tid til at lytte, hvis de mener, de giver god, solid og værdifuld rådgivning. At give sådanne gode, tilskynder værdifulde info din folk til at komme tilbage efter mere. Hey, behøver du ikke selv at oprette en individuel side for hver affiliate program, fordi Blogging gør det unødvendigt. Hvad en gang gemmer!
Puha. Blogs får mig en smule spændt. Og disse tips er kun toppen af isbjerget. Jeg er sikker på, du kan være kreativ i marketing brugen af dine Blogs, fordi de har enorme potentiale. Bare tjek den eksponentielle vækst i Blogs i dag, og du vil se hvad jeg mener. Hvis du vil friske Blog ideer, er alt du skal gøre, cruise gennem et par af dem. Tjek hvad professionelle gør og gøre det samme. Husk, at efterligning er den ultimative form for smiger.
Ikke lade nogen forsøge at fortælle dig, at bunden falder ud af web-marketing. Awesome vækst og popularitet af Blogs viser, at de ikke kunne være mere forkert.
Lykkelig blogge!
Kontakt Ross Storey – hprm@iinet.net.au – med feedback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.