Hvordan Til At Købe Egetræ Møbler – En Insider S Guide

By | juni 30, 2020

Selv om min oprindelige model fungerer fint, grunden til at jeg har lavet opgraderingen var fordi en af mine venner havde købt den nyeste model og demonstreret ‘universal fit’ og ‘hyper-lås” til mig. Selv efter at have kigget på anmeldelser, Rockwell SoniCrafter (som er mere tilgængelige i Usa) forekommer mig at være lige så god som den Worx Model. Også, da der nye SoniCrafter jeg har brugt de øvrige tilbehør, f.eks sander for at komme ind i små akavet hjørner, mere udførligt, simpelthen fordi det er så nemt og hurtigt at ændre dem. For hvert stykke, bliver en lille del af det billede, det var en bedrift af realisering, når den er færdig, de mange små brikker af puslespillet kunne producerer en komplet og meget omfattende billede.

Den SonicCrafter giver mulighed for præcision skære i små smalle steder, så var ideel til jobbet. En del af mit job på onsdag, var at lave en Facebook Live-chat på Island Packet ‘ s Facebook side. Nedenstående video, som viser effektiviteten og brugervenligheden af en Sonicrafter, er en jeg har lavet, når jeg havde brug for til at forkorte længden af en hylde og støtte som en del af et DIY-projekt for at tilføje yderligere reoler til opbevaring rum under trappen. Jeg har også brugt det til at skære kanaler i bjælker for kabler og rør under pyntede til en ven, og mere for nylig afkortning et par hylde understøtter på væggen uden at fjerne den understøtter og uden at skade væggen som en del af et hjem DIY Ombygning Projekt, som vist på billederne nedenfor.

Den første gang var, da jeg erstattet krydsfiner badekar side panel med paneler af egetræ, der blev 6mm (1/4 tomme tykkere) og dermed behov for at trimme bare 6mm på kanten af fodpanel, uden at fjerne den fra væggen og uden at beskadige flise-væggen bag eller gulvet nedenfor. For at hjælpe dig med at få den rigtige kurve og forme, klippe et rektangel med disse dimensioner, fold det rektangel i fire, og tegne en kurve langs den udvendige kant. Når jeg har lavet en belysning Enhed Boks til en bank med lysdæmper og afbrydere til selvstændigt at styre tre 500W Halogen Lys for min søns hjem fotostudie jeg brugte SonicCrafter til at skære huller til de parametre, snarere end de mere almindelige metode til at bore huller i hjørnerne og skære pladsen med en stiksav, blot fordi det var hurtigere, lettere og med SonicCrafter en mere præcision skære.

for Så vidt som de omkostninger, der er for at købe de rigtige dele og installerer solpaneler, der er pre-made, det er faktisk meget lettere at lave dem. Så sørg for, at når du køber et, at du har de rigtige dimensioner ved hånden. For montering af døre, jeg har fundet SoniCrafter komme til sin ret til nemt og hurtigt at gøre cut-outs for hængsler i døre og dørkarme, giver en meget pænere finish, i langt mindre tid end ved brug af mejsel og hammer til at gøre hængsel cut-outs. Leen er sidste tip: sørg for, at din sub-gulvtæppe er plan og ren, og hammer ned løftede søm i sub-gulvtæppe, før du begynder at lægge planker ned. En sidste forskel mellem disse maskiner er, at random-bane sanders tage en sandpapir disk, der tillægger værktøjet base med en krog-og-loop struktur.

If you have any queries pertaining to wherever and how to use billig krydsfiner, you can contact us at our website.