Om forbrugerkredit

By | april 4, 2019

Hvis du ikke forstår forbrugslån, vil du være langt mere tilbøjelige til at misbruge kredit, og ødelægge dit finansielle situation. Det er derfor genstand for forbrugerkredit er så vigtigt.
En masse mennesker får deres første erfaringer med forbrugerkredit, når de får deres studerende kreditkort. Dette er, hvor deres undersøgelse af forbrugerkredit begynder. Kreditkort brugernes savn hen til blive vidende i kreditvilkår såsom APR, belønninger, balance overførsel og kontant tilbage.
Du kan også få stormagasin kort specifikke til én mærkenavn butik. Et stormagasin kortet har sine fordele og ulemper. En masse tilbud annonceres hvis du tilmelder dig til en kort, såsom rabatter og gratis gaver. APR på kortene forbrugerkredit er imidlertid ofte betydeligt højere end de fleste almindelige kreditkort.
Når du er en forbruger kredit du har brug at kende dine juridiske rettigheder, så du kan beskytte dig selv. For eksempel hvis du er at blive chikaneret af samlere, du skal være opmærksom på Fair gæld samling Act, som udstikker de regler, der begrænser handlinger en opkøber kan bruge til at hente sine penge.
Du har en juridisk ret til at se din kredit rapport. Din kredit rapport er en oversigt over dine finansielle transaktioner og hvis du er skruet ned for et lån, du kan se rapporten at fastslå, hvorfor. Du kan få din kredit rapport fra en kreditoplysningsbureauer bureau. Du kan være berettiget til en gratis kredit rapport til at få din forbrugerkredit status. Hvor god din kredit score er vil afgøre, hvilke lån du kan få og på hvilke renter.
Forbrugerkredit rådgivning
Misbrug af kreditkort kan ofte føre til en høj mængde af forbrugslån lån, hvilket igen kan føre til konkurs. Hvis du står over for en overvældende gældssituation, kan det være fordelagtigt at opsøge forbrugerkredit rådgivning.
Hvis din kredit situation er blevet forværret, kan forbrugerkredit rådgivning hjælpe. Rådgivning kan hjælpe dig med at bestemme din finansielle situation og hjælpe dig med at finde måder til at reparere din kredit. Rådgivning kan hjælpe dig bedre styre din økonomi, så du kan holde dig ud af gæld og blive mere informeret bruger af forbrugerkredit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.