Sådan vælger du de bedste slyngevugger til din baby

By | juni 1, 2022

Wrap-sejl bruges mest i slyngevugger. Disse vugger er gode til spædbørn og nyfødte. De er lette og nemme at have på, og de kommer i mange farver, der matcher din babys personlighed. Slyngevugger er designet til at støtte babys vægt og beskytte forældrenes ryg. Disse vugger giver dig mulighed for at bære din baby i sejlet fra fødslen til 35 lbs.

Moonboon slyngevugge kan bruges med meget små børn, så længe de er mindst to år gamle og vejer 15 kg. Selvom de ikke anbefales til børn med rygproblemer, kan de være en glimrende løsning for babyer, der ikke er i stand til eller ude af stand til at sove selvstændigt. Den rigtige babysejl kan hjælpe dit barn med at sove nemt og behageligt. Babysejlet vil give en sikker og blød følelse til dit barn.

Babyer med rygproblemer bør ikke bruge sejlvugger. Disse vugger kan bruges op til 2 års alderen. Hvis du er bekymret for dit barns rygsundhed, skal du ikke vælge en. De kan bruges med mange forskellige stoffer. Engangsslyngevugger kan endda vaskes ved 30°. Slyngevugger skal være sikre og holdbare.

Hvis du leder efter en Sling Cradle, der har polstrede ben, er det tilrådeligt at vælge en med dem. Muligheden for at materialereb er under benene reduceres ved at have polstrede ben. Slyngen giver ekstra beskyttelse til babys hud, mens den er i sejlposition. Sejlet kan også maskinvaskes ved 60 grader. Har du et meget varmt barn, er det værd at købe slyngen med en blød dyne.

Premier Cradle Sling er fantastisk til nyfødte, fordi den tilbyder komplet komfort. Den har fire fastgørelsespunkter og en blød, mesh-bund. Ringslyngen holder babyen oprejst og holder ham i vuggestilling. Selvom du måske vælger en slyngevugge, der passer bedst til din babys behov og præferencer, er det også vigtigt at overveje de funktioner, som en slyngevugge tilbyder.

Sørg for, at barnets ben forbliver beskyttet, og at barnets nakke er i lodret position. Hvis barnets ben stadig er i deres nyfødte tilstand, skal de forblive inde i vuggen. Ældre babyer bør have dem uden for sejlet. Vuggen bør ikke gnide din hals. Vuggen skal også være komfortabel og robust. Vuggen skal være lavet af blødt materiale for at forhindre, at dit barn falder ud.