Har du brug for en ny bil?

By | januar 19, 2020

Står du i en uforudset situation, hvor din gamle bil er gået i stykker? Eller er du flyttet længere væk fra dit studie eller arbejdsplads, og behøver derfor eget transportmiddel? Der er et hav af grunde til, at man har brug for hurtige penge til at kunne klare hverdagens udfordringer. Det er bare ikke altid sikkert, at pengepungen kan række til alle de uforudsete hændelser.

Alle mennesker, som enten studerer eller arbejder i en by, som ligger mere end gåafstand fra ens bopæl, har brug for et transportmiddel til at komme frem og tilbage. Det kan både bestå af en cykel, knallert, scooter, bil mm. Det kan derfor være en nødvendighed i manges tilfælde, især hvis den offentlige transport ikke passer ind i den travle hverdag. Men hvordan får du råd til en bil eller anden form for transportmiddel, hvis du ikke har en stor opsparing i baghånden?

5 gode råd til at klare sig gennem uforudsete hændelser

  • Står du i en uforudset situation, hvor din gamle bil eksempelvis er brudt sammen, og du har desperat brug for en ny til at komme til og fra arbejde? Så kan det være en god idé at låne penge via kviklån, så du hurtigt og smertefrit kan komme videre til hverdagen.
  • Lav et månedligt budget, så du hver måned kan stå med et overskud på kontoen, som kan blive sat på en separat konto, som kan bruges til uforudsete hændelser.
  • Det kan være en god idé at tjekke, om der er unødvendige udgifter i din husholdning. Måske har du et abonnement til fitness, som alligevel samler støv på kommoden?
  • Trækker benzinkortet store beløb hver måned? Hvis du kan nikke genkende til det, er det værd at tænke over, om det altid er nødvendigt at tage bilen. Måske skal du blot løbe små ærinder, og kunne derfor nøjes med at gå eller cykle?
  • Spar penge derhjemme – vær dermed opmærksom på at få slukket lyset og varmen i de rum, du ikke bruger. Sommetider kan de små huskeregler betyde store summe penge.