Entreprenører… Dobbelt din indkomst

By | marts 24, 2019

5 enkle måder at fordoble din indkomst straks
Så du tror, du er ligesom din konkurrence? Nå, så er det tid til at differentiere sig selv. Som en entreprenør bruge du formentlig de samme typer af materialer, som dine konkurrenter gør… så hvordan kan du differentiere dig? Service! Bygge det bedre og servicere dine kunder bedre. Du vil komme ud på toppen. Dette kan synes så enkle, men meget få entreprenører virkelig gøre tingene bedre end deres konkurrenter.
Så hvad er 5 enkle måder, der kan fordoble din indkomst? Her er…
1. Brug kun høj kvalitet underleverandører. Det koster dig mindre i tid og omarbejde omkostninger for at bruge kvalitet underleverandører første gang. Du tror måske, du vil gemme et par dollars ved at leje den billigste ene, men i slutningen vi alle ved, det ikke virker ud på måde. Vi betaler for hvad vi får. Hvad er kvalitet service og produkt værd at dit omdømme? Uvurderlig!
2. gennemføre en service mentalitet. Alt hvad du gør er til gavn for din homebuyers. Ikke holde det for dig selv… fortælle alle du kender den måde du bygge jeres huse og de fordele, som du giver til dine homebuyers.
a. ikke mener der er fordele?? Tro om igen… alt, hvad du gør i opbygningen af dit hjem kan være portrætteret som en fordel for din homebuyers. Alt det kræver er en lille kreativ kommunikation.
3. tilbyde en Henvisningsprogram. Folk køber fra folk de kender. Hvordan du tilskynde din husejere at fortælle andre? Den første måde er at bygge en awesome hus og der vil tale for sig selv… men tilføje nogle glasur til at kage ved at belønne din homebuyers for deres bestræbelser på at udvikle din forretning. Det kan være simple ting som gavekort, græsplæne tjenester for en måned, udvidede garantier eller andre motiverende tilbud. Det er billigere at belønne dine kunder for at fremme du end reklame for offentligheden!
4. markedsføre din virksomhed konsekvent. Alle forventer du at have en hjemmeside… så lad dem. Du kan have en stor hjemmeside designet og vært for et nominelt beløb, der vil bringe store afkast til dig på anerkendelse og salg inden for dit community. Vis kvalitet, at du bygge ind i dit hjem og understrege fordelene for din potentielle købere i den mest omkostningseffektive medium tilgængelige, World Wide Web.
5. netværk, netværk, netværk! Opbevar ikke din store tilbud til dig selv. Få derude og opbygge relationer med dem, der kan fremme dit hjem! Du kan ikke være alt for din virksomhed. Så kig på dem, du gør forretninger med (leverandører, underleverandører, fast ejendom fagfolk, etc) og se, hvordan du kan bygge henvisning netværk. Dette er den bedste måde at omkostningseffektivt cross-fremme dine virksomheder. Plus folk stoler henvisninger fra andre højere end selvpromovering, så det er en win-win-muligheder.
Det afkast, som din virksomhed vil få på disse 5 tips vil mere end dobbelt din indkomst, hvis de gennemføres korrekt. Du kan ikke læne sig tilbage og håber, at din virksomhed vokser. Har du gøre det ske! Succes sker på grund af en velstruktureret plan… ikke ved en tilfældighed. Det er et valg… du vælger at gøre det ske, eller ej. Hvad er dit valg? Gå ud og dobbelt din indkomst nu!
Copyright 2005 Pam Newman

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.